Nevishög:

KASAB är igång med arbetet som innefattar överlämningspunkten till område Nevishög. Arbetet beräknas klart i början oktober varav driftsättning med optisk fiber sker till BRF Nevisborg.

Nordanå, Särslöv och Djurslöv:

Installationerna med CPE/Fiberswitch samt grävning på tomt är i full gång och ombesörjs av AKEA samt CableQuick. Ni som ännu inte blivit installerade kan vänta er att kontaktas för tidbokning inom kort.

Grevie:

Arbetet är i full gång och vi förväntar oss inga fler större förseningar för fiberbyggnationen i Grevie. Inom en kort tid kommer Grevie äntligen att åtnjuta sitt driftsäkra, öppna och lokala fibernät med ljusets hastighet till hemmet!

Kabbarp:

Kampanjen i Kabbarp är över och vi är glada över att meddela att Staffanstorps Fibernät kommer att ombesörja installationen med fibernät till första eller andra kvartalet i 2019. Även Norrevångsvägen blev inkluderad i fiberprojektet och kommer att installeras med Staffanstorps Öppna Fibernät.

Lilla och Stora Mölleberga:

Vi bedriver just nu en kampanj för att undersöka förutsättningarna att bygga ut områdena med fibernät. För frågor ta gärna kontakt med Mio Fredenman på 0705-69 82 00.